logo estivill clínica del son
Clínica del son Estivill tractaments per a patologies apnea ronc insomni

La Clínica del Son Estivill
Una institució pionera

Al llarg de la nostra trajectòria hem estat pioners, hem innovat, ens hem format, ens hem consolidat i aportat el nostre coneixement a la ciència i, el més important, hem ajudat a les persones a dormir millor.

Tot aquest reconeixement ve de la incansable tasca del Dr. Eduard Estivill, que impulsa aquest emocionant projecte des de fa ja més de 35 anys ajudant a les persones a tenir una millor qualitat de son.

Avui podem dir amb orgull que som la Clínica del Son on podem tractar totes les patologies, com ara casos d’insomni de difícil control, problemes de roncs i apnees, parasòmnies i especialment casos d’insomni infantil entre altres patologies del son.

Els nostres 3 pilars
L’assistència personal, la investigació i la divulgació

L’assistència personal
La comunicació amb el pacient, explicar-li els símptomes i possibles diagnòstics sense reparar en el temps, de manera clara i propera, resolent qualsevol dubte que pugui tenir el pacient. Aquesta manera de concebre la medicina ens ha atorgat credibilitat i solvència. És la nostra característica diferencial i el segell d’identitat.

 

Clinica del son estivill assistència personal per al tractament contra l'insomni, el ronc o l'apnea

La investigació
La nostra inquietud per saber-ne més ens fa molt actius en el camp de la investigació científica des dels nostres inicis. Participant en assaigs clínics, tractaments mèdics innovadors, tractaments naturals, fent estudis científics. Hem publicat els nostres treballs amb més de 200 articles científics, 300 pòsters, i multitud de ponències a congressos.

prova del somni per a diagnòstic apnea ronc insomni clínica del son Estivill

La divulgació i docència
La divulgació científica és molt important per difondre els coneixements mèdics sobre el son. Atenem conferències, congressos i ens dirigim al públic en general en forma de conferències obertes i responent les demandes dels mitjans de comunicació locals i estrangers. A més de col·laborar en cursos, conferències i màsters a diverses universitats.

El Dr. Estivill, fundador de la clínica Estivill en una conferència fent divulgació científica de nous tractaments per a l'insomni, l'apnea i els roncs