logo estivill clínica del son

Doctor Estivill
Fundador de la Clínica del Son

El Doctor Eduard Estivill és el fundador de la Clínica del Son Estivill. És metge Neurofisiòleg i Pediatre, llicenciat per la facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (1973), i Especialista Europeu en Medicina del Son.

En la seva primera etapa professional, va exercir de Neuropediatre als hospitals de la Vall Hebron i de Sant Joan de Déu (tots dos a Barcelona) durant 16 anys. Portat pel seu interès en l’estudi del son, va decidir ampliar els seus coneixements a l’Hospital Henry Ford de Detroit, (USA) de la mà del prestigiós especialista Tomas Roth.

En arribar a Barcelona, ​​el 1988, amb el seu gran esperit emprenedor i entusiasme, juntament amb la Dra. Consuelo Almenar, es va proposar obrir la Clínica del son, sent l’Institut Dexeus (de la mà del Dr. Josep Maria Dexeus) qui el va integrar al seu quadre de metges, amb plena confiança, tot i ser una especialitat molt desconeguda en aquell moment.

Amb gran capacitat de lideratge, el Doctor Estivill va arrancar amb un equip de grans i imprescindibles companys de professió. Compartien una gran passió per l´especialitat.

Això va ser l’ingredient bàsic per iniciar el projecte, que el doctor va fer créixer amb afany i esforç personal.

La seva forma de treballar des dels inicis, es manté amb el temps, cosa que li dóna un segell inconfusible i únic a la clínica: gran rigor científic, esperit investigador i una comunicació fàcil i accessible dels fonaments del son, des de la informació que es dóna al pacient a la visita, a xerrades, tallers o conferències.

Un tracte proper i empàtic amb el pacient i l’interès inacabable de continuar aprenent segueixen sent els valors que sostenen la personalitat única de la Clínica.