logo estivill clínica del son
El son i teletreball en temps de Covid

A l’actual panorama d’emergència sanitària, s’ha sol·licitat a la societat prioritzar el teletreball per evitar desplaçaments i reduir contactes socials, i així evitar els contagis. Tot i això, aquest canvi de paradigma pot implicar un canvi profund d’hàbits tan bàsics com els horaris de son, aixecar-nos i esmorzar cada dia a la mateixa hora, desplaçar-se al lloc de treball, estar a l’oficina, reunir-se amb gent… Tots aquests hàbits són els necessaris per donar corda als nostres rellotges interns, que alhora fan funcionar els nostres ritmes biològics com són el Somni i la Vigília.

Com afecta i afectarà la implementació del teletreball en els nostres hàbits i en la nostra salut i qualitat de son ? Això és el que valorarem al PROJECTE CIRCA, mitjançant l’Enquesta Online https://www.questionpro.com/t/ASiV3ZmqYq a la qual qualsevol teletreballador (edat: 25-55 anys) està convidat a participar-hi (voluntàriament i de forma anònima ).

Agrairem la vostra participació per a la major recollida de dades possible. Les persones interessades podran entrar en el procés de selecció per a la segona part de l’estudi, on rebran una Master Class de Son i unes ulleres de luminoteràpia.

Veure la notícia a la web de la Fundació E stivill Son